Θρίλερ στην Αλόννησο: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός, εξετάζεται αν ανήκει σε αγνοούμενο

Θρίλερ στην Αλόννησο: Θρίλερ στην Αλόννησο:

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε εργάτης σε νεοανεγειρόμενη οικοδομή στη θέση Κάμπος Βότση στην Αλόννησο. Εντόπισε ανθρώπινο σκελετό ο οποίος εξετάζεται αν ανήκει σε δύο αγνοούμενους.

Ο εργάτης ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία η οποία μετέβη στο σημείο. Διαπιστώθηκε πως ο σκελετός δεν είχε θαφτεί ενώ βρισκόταν σε τάφρο δύο μέτρων και ήταν καλυμμένος από φύλλα και πέτρες, σύμφωνα με το volostoday.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία πιστεύει ότι ο σκελετός ανήκει σε άνδρα, τα στοιχεία του οποίου ακόμη δεν είναι γνωστά. Στην Αλόννησο μετέβη κλιμάκιο της διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ενώ παραγγέλθηκε εξέταση DNA.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν ο σκελετός να ανήκει σε δύο άνδρες που βρίσκονταν στην Αλόννησο, έναν 54χρονο Κρητικό και τον 30χρονο Θεσσαλονικιό, Γιώργο Καραμιχαηλίδη.

Ο 54χρονος είχε εξαφανιστεί τον Σεπτέμβριο του 2013 ενώ παραθέριζε σε φιλικό σπίτι στην Στενή Βάλα.

Ο 30χρονος Γιώργος Καραμιχαηλίδης εξαφανίστηκε τον Αύγουστο του 2016 ενώ βρισκόταν στην Αλόννησο για διακοπές με τη σύντροφό του.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.