Δίκη Πάσσαρη: Καταδικάστηκε σε 45 χρόνια κάθειρξη για τέσσερις ανθρωποκτονίες

Δίκη Πάσσαρη: Δίκη Πάσσαρη:

'Αλλη μια βαριά καταδίκη έχει στην πλάτη του ο μεταμεληθείς -όπως λέει- σήμερα Κώστας Πάσσαρης, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 45 ετών από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.

Ο διαβόητος κακοποιός κρίθηκε ένοχος για 4 απόπειρες ανθρωποκτονιών που κατηγορήθηκε ότι τέλεσε στην πλατεία Βάθη το 2000, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Το δικαστήριο ακολούθησε την πρόταση του εισαγγελέα, ενώ την ίδια ώρα έκρινε ότι το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής που τον βάρυνε έχει παραγραφεί.

Οι εκκρεμότητες του Κ.Πάσσαρη με τη Δικαιοσύνη δεν σταματούν εδώ, καθώς αναμένεται να ξεκινήσει το Εφετείο για τις 4 δολοφονίες που κατηγορείται ότι έχει διαπράξει, ανάμεσα στις οποίες και οι δολοφονίες των 2 αστυνομικών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας το 2001. Πρωτόδικα, είχε καταδικαστεί σε 4 φορές ισόβια και 71 χρόνια κάθειρξη.

Ο ίδιος έχει δηλώσει κατ' επανάληψη ότι θέλει να είναι παρών στη δική του, ωστόσο η μεταγωγή του, για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής που του έχει επιβληθεί στην Ρουμανία, δεν έχει ακόμη αποφασιστεί.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.