Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Η πιθανή ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων»

Ολυμπιακός – Ερυθρός Ολυμπιακός – Ερυθρός

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Έχει μία συγκεκριμένη τακτική ο Πέδρο Μαρτίνς πριν από μεγάλα ματς να μη δείχνει τις προθέσεις του για τη βασική ενδεκάδα. Το ίδιο έπραξε και τώρα, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Ερυθρό Αστέρα στο Καραϊσκάκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του. Ουσιαστικά δεν έχει αποφασίσει και 100% για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών. Έχει σκοπό να αποφασίσει το πρωί της ημέρας του αγώνα, την Τετάρτη. Όποτε και θα ολοκληρώσει η ομάδα την προετοιμασία της με ένα πρωινό χαλάρωμα.

Δεν έχει στη διάθεσή του τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος είναι απώλεια γιατί μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα με τις ενέργειές του μέσα στο γήπεδο.

Από την άλλη όμως έχει αρκετούς έτοιμους ποδοσφαιριστές οι οποίοι «διψάνε» για να αγωνιστούν σε αυτό το ματς. Είναι από τους αγώνες πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές.

Έτσι, λοιπόν, ένα από τα σχήματα που σκέφτεται ο Πέδρο Μαρτίνς έχει να κάνει με τον Σα στο τέρμα, αριστερά της άμυνας Τσιμίκα, δεξιά Ομάρ και στα στόπερ Αβραάμ, Σεμέδο. Ο Αβραάμ έδειξε ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Σε περίπτωση όμως που αποφασίσει να μην του δώσει φανέλα βασικού, κάτι δύσκολο, ο αντικατάστατης του θα είναι ο Μεριά.

Από εκεί και πέρα στον χώρο του κέντρου είναι που σκέφτεται πράγματα ο Μαρτίνς. Το πιθανότερο σενάριο όμως είναι με τα τρία χαφ.

Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά. Δίνοντας στον Καμαρά μία προώθηση όπως είχε κάνει στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ μέσα στο Καραϊσκάκη. Στα εξτρέμ Μασούρα, Ποντένσε και στην επίθεση Ελ Αραμπί.

Αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο για την ενδεκάδα στο ματς Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας. Από εκεί και πέρα θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ραντζέλοβιτς, αν και φαίνεται πως δύσκολα θα «σπάσει» το παραπάνω σενάριο.

Πηγή: Sportime.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.