Κακοκαιρία «Διδώ»: Κατέρρευσε γέφυρα στην Εύβοια (pics)

Κακοκαιρία «Διδώ»: Κακοκαιρία «Διδώ»:

Η κακοκαιρία προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στην Εύβοια όπου κατέρρευσε γέφυρα που συνδέει το Αρτεμίσιο του δήμου Ιστιαίας με την Αιδηψό, στον κεντρικό οδικό άξονα Χαλκίδας – Αιδηψού.

Η κακοκαιρία «Διδώ» χτύπησε το οδικό δίκτυο στην Εύβοια, όπου κατέρρευσε γέφυρα και είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Πρόκειται για γέφυρα που συνδέει το Αρτεμίσιο του δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού με τον κεντρικό οδικό άξονα Χαλκίδας – Αιδηψού.

Μεγάλη κινητοποίηση

Αυτή την ώρα στο σημείο ενεργούν μηχανήματα του δήμου ενώ στο σημείο έσπευσε ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Κωστόπουλος και τεχνικό κλιμάκιο.

Οι καταστροφές είναι μεγάλες ακόμη και στο εθνικό δίκτυο από τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Στην περιοχή βρίσκονται πυροσβέστες, διασώστες της 7ης ΕΜΑΚ με τρία οχήματα και μία διασωστική βάρκα για συνδρομή.

Συντονίζει ο Διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ Αντιπύραρχος Σίμος Αποστόλου.

gefira καταρρευση ευβοια διδω κακοκαιρια

gefira καταρρευση ευβοια διδω κακοκαιρια

gefira καταρρευση ευβοια διδω κακοκαιρια

gefira καταρρευση ευβοια διδω κακοκαιρια

πηγή: lamianow.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.