Εντοπίστηκε ο οδηγός που παρασύρθηκε από χείμαρρο στη Βέροια

Εντοπίστηκε ο οδηγός που Εντοπίστηκε ο οδηγός που

Αίσιο τέλος για τον οδηγό που παρασύρθηκε νωρίς το πρωί από χείμαρρο στη Βέροια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ηλικίας 65 ετών είναι καλά στην υγεία του.

Σώος είναι ο οδηγός που παρασύρθηκε από χείμαρρο στη Βέροια. Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό μου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ηλικίας 65 ετών είναι καλά στην υγεία του. Το αυτοκίνητό του όπως δήλωσε, πήρε μέσα νερά ωστόσο ο ίδιος κατάφερε να το εγκαταλείψει έγκαιρα χωρίς να τραυματιστεί.

Κατά την προσπάθειά του να διασχίσει τον χείμαρρο Τριποτάμου παρασύρθηκε από τα ρμοητικά νερά του και οργανώθηκε επιχείρηση διάσωσης από την πυροσβεστική.

Σύμφωνα με οδηγό που ακολουθούσε το συγκεκριμένο όχημα, ο οδηγός του επιχείρησε να περάσει τη διασταύρωση, πιστεύοντας ότι θα τα καταφέρει, αλλά το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα πυροσβέστες, αστυνομικοί και άντρες των ΕΜΑΚ.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.