Σεισμός 4,1 Ρίχτερ νότια της Αθήνας

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ νότια της Σεισμός 4,1 Ρίχτερ νότια της

Σεισμός 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 04:29 σε θαλάσσιο χώρο 34 χιλιόμετρα δυτικά της Κέας, όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Σεισμός 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 04:29 σε θαλάσσιο χώρο 34 χιλιόμετρα δυτικά της Κέας, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου.

Η δόνηση, την οποία το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο χαρακτήρισε «ασθενή» στην ανακοίνωσή του, είχε επίκεντρο θαλάσσια περιοχή 55 χιλιόμετρα νότια-νοτιοανατολικά της Αθήνας.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.