Συνθήματα και τρικάκια στην εφημερίδα «Δημοκρατία»

Συνθήματα και τρικάκια Συνθήματα και τρικάκια

Καταδρομικού τύπου ενέργεια με συνθήματα και τρικάκια, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης ομάδα ατόμων στο κτίριο που στεγάζει την εφημερίδα «Δημοκρατία» στο Παγκράτι.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τρίτης άγνωστοι πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα με μπογιές στους τοίχους του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας.

Είχε προηγηθεί παρόμοια παρέμβαση και στα γραφεία της εφημερίδας «Δημοκρατία» στη Θεσσαλονίκη, στις 5 Δεκεμβρίου. Τότε, σύμφωνα με το thessnews.gr, άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου είχαν πετάξει τρικάκια και είχαν γράψει συνθήματα με σπρέι.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.