Θεσσαλονίκη: Διακινητές μετέφεραν αλλοδαπούς με κλεμμένα αυτοκίνητα

Θεσσαλονίκη: Διακινητές Θεσσαλονίκη: Διακινητές

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν καθημερινούς ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Στο πλαίσιο αυτό, εντόπισαν και συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς ηλικίας 28 και 22 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, συμμορία, κλοπή, πλαστογραφία και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του Νόμου περί όπλων.

Το βράδυ της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν τους προαναφερόμενους αλλοδαπούς στην περιοχή της Πυλαίας, καθώς ως οδηγοί δύο αυτοκινήτων αποβίβασαν παράτυπους μετανάστες επί της Εγνατίας Οδού.

Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίσθηκαν οκτώ διακινούμενοι αλλοδαποί, οι οποίοι όπως προέκυψε εισήλθαν παράνομα στη χώρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα σε προγενέστερο χρόνο και κατέβαλαν χρηματικό ποσό για τη μεταφορά τους.

Διαπιστώθηκε ότι τα ανωτέρω οχήματα ήταν κλεμμένα και οι πινακίδες που έφεραν ήταν πλαστές, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερα αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς των παράτυπων μεταναστών, χρηματικό ποσό, ένα μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του 22χρονου και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.