Print this page

Η εξομολόγηση της Άσπας Τσίνα για τον καρκίνο: «Μην πεθάνεις μαμά...»

Η εξομολόγηση της Άσπας Η εξομολόγηση της Άσπας

H Άσπα Τσίνα μιλά στα «Μεσάνυχτα» του Alpha, για τη μάχη που δίνει με μία σπάνια μορφή καρκίνου, για τον σύντροφό της που δεν συγχώρησε ποτέ και για τον γιο της.

«Δεν θέλω να πεθάνεις…» της λέει ο γιος της κι εκείνη του απαντά: «Τι λες αγόρι μου; Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω… Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα».

«Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας» εξομολογείται η τραγουδίστρια, η οποία αναφέρει ότι το τελευταίο βιντεοκλίπ το γύρισε τέσσερις ημέρες μετά τη διάγνωση για καρκίνο. «Πονούσα αλλά το ήθελα πολύ…».

Η Άσπα Τσίνα θυμάται ότι οι γονείς της ήταν συντηρητικοί και δεν τη φαντάζονταν ποτέ τραγουδίστρια, ενώ αποκαλύπτει ότι έλεγε ψέματα πως ήταν παντρεμένη με το σύντροφό της για να προστατέψει τον γιο της.

Έμαθε από τρίτους πως ο σύντροφός της την απατούσε και δεν του το συγχώρησε ποτέ επειδή δεν της το είπε ο ίδιος, ενώ δεν κρύβει ότι απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της και δε θέλει κάποιον σύντροφο στο πλευρό της.

Για τον γιο της, η Άσπα Τσίνα λέει πως έχει υψηλό δείκτη ευφυίας και είναι μέλος της MENSA. «Έζησα πολύ ωραία πράγματα. Αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου».