71 συλλήψεις στα Διαβατά – Οδηγούνται σε διοικητική απέλαση

71 συλλήψεις στα Διαβατά – 71 συλλήψεις στα Διαβατά –

Για παράνομη διαμονή στη χώρα συνελήφθησαν 71 αλλοδαποί, που αρχικώς είχαν προσαχθεί κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων στη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών του πρώην στρατοπέδου «Αναγνωστοπούλου», στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Οι έλεγχοι έγιναν στον απόηχο του χθεσινοβραδινού επεισοδίου με τους τέσσερις τραυματίες Αφγανούς ύστερα από συμπλοκή που σημειώθηκε ανάμεσα σε άτομα που διαβιούν στη δομή. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε τμήμα διαχείρισης μετανάστευσης και όπως έγινε γνωστό εις βάρος τους θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Εξάλλου, κατά τους ίδιους ελέγχους έγινε προσαγωγή οκτώ ανδρών που κρίθηκαν ύποπτοι για το αιματηρό επεισόδιο, αλλά μετά την εξέτασή τους από αστυνομικούς δεν προέκυψε κάτι εναντίον τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.