Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Που θα δείτε τον σημερινό αγώνα

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Που θα Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Που θα
Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Το κανάλι του αγώνα

Επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα απόψε, μετά τη διακοπή για τις αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων, με το Ολυμπιακός – ΟΦΗ (19:30).

Οι δύο ομάδες, βρισκόντουσαν σε πολύ καλή κατάσταση πριν σταματήσει η Super League 1 και καλούνται να αρχίσουν από εκεί που είχαν μείνει.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, το απόλυτο φαβορί θα είναι ο Ολυμπιακός, που ωστόσο δε θα έχει στη διάθεση του τον Βαλμπουενά, που τραυματίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Οι δοκιμές του Μαρτίνς για ΟΦΗ

Από την άλλη, ο ΟΦΗ θα έχει δύο απουσίες καθώς εκτός βρίσκεται ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου στην οσφυική χώρα, όπως και ο Φερέιρα.

Όσοι δεν καταφέρνουν να βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης», θα έχουν τη ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Ολυμπιακός – ΟΦΗ, από τα κανάλια της NOVA και συγκεκριμένα το Novasports 2HD.

πηγη sportime.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.