Χανιά: Πατέρας μαθητή χτύπησε δασκάλα μέσα στο σχολείο

Χανιά: Πατέρας μαθητή Χανιά: Πατέρας μαθητή

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (18/10) και σκηνές απείρου κάλλους σε σχολείο της Νέας Χώρας Χανίων με 38χρονο πατέρα να…συλλαμβάνεται στο χώρο από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το neakriti.gr νωρίτερα ο πατέρας είχε μεταβεί στο σχολείο για να παραλάβει το παιδί την ώρα που σχολούσε. Ωστόσο ο ίδιος βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του και σύμφωνα με πληροφορίες η δικαστική απόφαση δεν επέτρεπε τις συγκεκριμένες ώρες να παραλάβει το παιδί του.

Ακολούθησε διένεξη με τη δασκάλα και σύμφωνα με την καταγγελία της ο πατέρας της επιτέθηκε και τη χτύπησε με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία και να συλληφθεί. Μάλιστα η 54χρονη δασκάλα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του πατέρα ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.