ΟΑΣΑ: Αύξηση εσόδων από κάρτες και εισιτήρια τον Σεπτέμβριο

ΟΑΣΑ: Αύξηση εσόδων από ΟΑΣΑ: Αύξηση εσόδων από

 Αύξηση κατά 3,51% παρουσίασαν οι εισπράξεις από πωλήσεις εισιτηρίων και καρτών του ΟΑΣΑ, τον μήνα Σεπτέμβριο, σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2018, οπότε είχε ήδη εφαρμοστεί το κλείσιμο των πυλών εισόδου-εξόδου στο σύνολο των σταθμών του μετρό και του ηλεκτρικού.

 

Στην αύξηση των εσόδων συνέβαλαν, σημαντικά, οι προσπάθειες αναβάθμισης των υπηρεσιών ελέγχου κομίστρου από τους φορείς αστικών συγκοινωνιών της πρωτεύουσας που εποπτεύει ο ΟΑΣΑ.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου διενεργήθηκαν 255.866 επιτόπιοι έλεγχοι κομίστρου από τους ελεγκτές του Οργανισμού, που είχαν ως αποτέλεσμα την επιβολή 6.431 προστίμων σε βεβαιωμένες παραβάσεις.

- Σε 138 ανήλθαν οι έλεγχοι ανά ελεγκτή ανά βάρδια, κατά μέσο όρο.

- Διακόσιοι πενήντα έλεγχοι ανά ελεγκτή ανά βάρδια είναι ο στόχος που έχει τεθεί.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.