ΕΛΑΣ: 89 συλλήψεις στην Πελοπόννησο

ΕΛΑΣ: 89 συλλήψεις στην ΕΛΑΣ: 89 συλλήψεις στην

Στις 89 έφθασαν οι συλλήψεις κατά την διάρκεια επιχειρήσεων της Αστυνομίας στην Πελοπόννησο, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την διάρκεια ελέγχων που έγιναν στους νομούς Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 201 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 89, τα οποία κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν, μεταξύ άλλων, 16 άτομα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, τέσσερα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, πέντε άτομα για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, τέσσερα άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, 23 αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στην χώρα, καθώς και 31 άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επίσης, ελέγχθηκαν 738 οχήματα και βεβαιώθηκαν 368 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.