Εξάρχεια: Νέα επίθεση στα ΜΑΤ, έξω από κατάληψη που εκκενώθηκε

Εξάρχεια: Νέα επίθεση στα Εξάρχεια: Νέα επίθεση στα

Αγνωστοι έκαναν επίθεση, για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες, σε διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια, έξω από κατάληψη που έχει εκκενωθεί.

Αυτή τη φορά, η επίθεση έγινε περίπου στις 6:40 το πρωί του Σαββάτου, όταν οι δράστες πέταξαν πέτρες και ξύλα στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο. Τα ΜΑΤ εκεί φυλάνε το κτίριο στο οποίο είχε στεγαστεί η κατάληψη Γκάρε, που εκκενώθηκε έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, πριν από μερικές εβδομάδες. Την Πέμπτη, αναρχικοί είχαν κάνει επίθεση ξανά εκεί, με συνέπεια να τραυματιστεί αστυνομικός.

Υπενθυμίζεται ότι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου έγινε στόχος επίθεσης και το αστυνομικό τμήμα Πεντέλης. Αγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ, με συνέπεια να προκληθούν ζημιές σε υπηρεσιακό όχημα που ήταν σταθμευμένο έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.