Τέλος η αναμονή για τους fans του Football manager - Πόσο θα κοστίζει

Τέλος η αναμονή για τους fans Τέλος η αναμονή για τους fans

Έτοιμοι για εβδομάδες ή και μήνες ξενυχτιού είναι οι απανταχού fans του Football Manager περιμένοντας την καινούργια έκδοση που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Νοεμβρίου.

Πιθανότερη ημερομηνία είναι η 1/11, ειδάλλως η 8/11.

 Όσοι το προπαραγγείλουν θα χουν έκπτωση 10 ενώ οι τιμές στα μαγαζιά του skroutz ή στο ebay για κωδικό μέσω steam κυμαίνονται στα 38 ευρώ Σύμφωνα με την Sega η αναβάθμιση είναι η πιο ευρεία στην ιστορία της σειράς Πολλές λειτουργίες είτε έχουν αλλαχθεί πλήρως είτε έχουν αναβαθμιστεί ώστε να καταστούν πιο συναρπαστικές και να περιέχουν περισσότερες γραφικές πληροφορίες για τον έλεγχο της ομάδας

Οι ακριβείς αλλαγές παραμένουν επταοφράγιοτο μυστικό με πολλές να έχουν διαρρεύσει όμως στο https://www.fmscout.com/a-football-manager 2020-new-features.html

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.