Επίδομα θέρμανσης: Αλλαγές στο καθεστώς χορήγησης – Πότε ξεκινά

Επίδομα θέρμανσης: Αλλαγές Επίδομα θέρμανσης: Αλλαγές

Και ποιο νωρίς, και σε περισσότερους θέλει να δώσει επίδομα θέρμανσης η κυβέρνηση. Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για το θέμα – πότε ξεκινά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης.

 

Η κυβέρνηση προωθεί αλλαγές στο καθεστώς χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης οι οποίες θα ισχύσουν άμεσα από τη νέα περίοδο διάθεσης του καυσίμου, η οποία ξεκινά από την ερχόμενη Τρίτη 15 Οκτωβρίου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο Open, εξήγησε ότι δεν πρόκειται να δοθεί κάποια προκαταβολή του επιδόματος, αλλά όλοι όσοι βάλουν πετρέλαιο τον Οκτώβριο, Νοέμβριο ή Δεκέμβριο θα λάβουν εντός του έτους το σύνολο του επιδόματος.

Επίσης, εξετάζεται η χαλάρωση των εισοδηματικών κριτηρίων προκειμένου να λάβουν το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης περισσότερα νοικοκυριά.

Η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης ξεκινά στις 15 Οκτωβρίου.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.