Μαχαιρίτσας: Το συγκινητικό τραγούδι του Ζουγανέλη για τον καρδιακό του φίλο (video)

Μαχαιρίτσας: Το Μαχαιρίτσας: Το

Ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα παρουσίασε o Γιάννης Ζουγανέλης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Θρόμβωσης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, χρόνια συνεργάτης και φίλος με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, παρουσίασε το τραγούδι με τίτλο «Φίλοι Καρδιάς» για τον αγαπημένο καλλιτέχνη ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν από μερικές βδομάδες προδομένος από την καρδιά του.

«Τον Λαυρέντη τον πρόδωσε η καρδιά του, όμως, δεν προδόθηκε από τη ζωή. Είναι αφιερωμένο χωρίς πολλά λόγια. Είναι από μέσα μου» περιέγραψε ο Γιάνννης Ζουγανέλης.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ετοιμάζει δίσκο με ακυκλοφόρητα τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τα οποία ήδη είχε ηχογραφήσει, πριν το θάνατό του, χαρακτηρίζοντας τα «υπέροχα».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.