Συνελήφθη πρατηριούχος για νοθευμένο πετρέλαιο κίνησης

Συνελήφθη πρατηριούχος για Συνελήφθη πρατηριούχος για

Στην εισαγγελία Πειραιά οδηγήθηκε ένας υπεύθυνος πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Αττική, στο οποίο εντοπίστηκε νοθευμένο καύσιμο και συγκεκριμένα πετρέλαιο κίνησης.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, υπό τον συντονισμό του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου (ΣΕΚ), από κοινού με υπαλλήλους της Ελεγκτικής Υπηρεσίας Τελωνείων Αττικής (ΕΛΥΤ), του Δ' Τελωνείου Επίβλεψης Συγκροτημάτων Πειραιά (Δ' ΤΕΣ) και της Διεύθυνσης Ελέγχου Διακίνησης και Αποθήκευσης Καυσίμων (ΔΕΔΑΚ).

Από τον έλεγχο προέκυψε ότι το πετρέλαιο κίνησης παρουσίαζε απόκλιση από τις ισχύουσες προδιαγραφές και συγκεκριμένα υπερέβαινε τα όρια περιεκτικότητας σε θείο. Λήφθηκαν δείγματα από τις αντλίες, τα οποία θα αποσταλούν στο Χημείο του Κράτους για περαιτέρω ανάλυση.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.