Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της Σούζαν Ίτον: Δεν βρέθηκε DNA που να δείχνει βιασμό

Ανατροπή στην υπόθεση Ανατροπή στην υπόθεση

Ανατροπή στην υπόθεση της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, η οποία δολοφονήθηκε στην Κρήτη, φέρνουν οι εργαστηριακές εξετάσεις.

Σύμφωνα με το Star δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του δράστη στην Αμερικανίδα βιολόγο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είχε βιασθεί πριν δολοφονηθεί από τον 27χρονο. Αν και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τη βίασε, οι εργαστηριακές εξετάσεις δεν το αποδεικνύουν.

Γενετικό υλικό θύματος και δράστη έχει εντοπιστεί σε ρούχα και των δυο, πετσέτες, στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου με το οποίο τη  χτύπησε και στη συνέχεια μετέφερε στο καταφύγιο τη γυναίκα.

DNA της Suzanne Eaton εντοπίστηκε ακόμα και στο λάστιχο με το οποίο πέρασε από πάνω της όταν πάτησε γκάζι.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις αποκλείουν τη συμμετοχή στο έγκλημα τρίτου ατόμου.  Έχουν ελεγχθεί γενετικά επιπλέον εφτά άτομα τα οποία είχαν προσαχθεί στην αστυνομία πριν συλληφθεί ο δράστης.

Η υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή και το γεγονός ότι δεν βρέθηκε γενετικό υλικό που να αποδεικνύει βιασμό φέρνει νέα δεδομένα τα οποία θα εξεταστούν  από τις αρχές.

Σοκάρει η ομολογία του δολοφόνου της Σούζαν Ίτον: Κυριεύτηκα από σκοτεινές δυνάμεις - Μια ανώτερη δύναμη με ώθησε να την ακολουθήσω

Δολοφονία Suzanne Eaton: Αυτός είναι ο 27χρονος που σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο (pics+vid)

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.