Έκτακτο: Κλειστή η Β. Σοφίας - Κούρδοι έξω από την τουρκική πρεσβεία

Έκτακτο: Κλειστή η Β. Σοφίας Έκτακτο: Κλειστή η Β. Σοφίας

Κλειστή, αυτή την ώρα, είναι η Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς δεκάδες Κούρδοι διαμαρτύρονται έξω από την τουρκική πρεσβεία για την επίθεση στη βορειοανατολική Συρία.

Αυτή τη στιγμή επικρατεί ένταση έξω από την τουρκική πρεσβεία, μετά και την προγραμματισμένη επίθεση των τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων

Οι Κούρδοι διαδηλωτές διαμαρτύρονται και ζητούν να σταματήσουν οι αιματηρές επιθέσεις, οι οποίοι στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την οδό Ρηγίλλης.

Στον χώρο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, έτοιμες να επέμβουν αν χρειαστεί και η κίνηση έχει διακοπεί, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στους γύρω δρόμους.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.