Διόνυσος: Αγέλη σκύλων τραυμάτισαν 4 άτομα - Συνελλήφθη 39χρονος - Τι αναφέρει ο Δήμος

Διόνυσος: Αγέλη σκύλων Διόνυσος: Αγέλη σκύλων

Αγέλη σκύλων επιτέθηκε το πρωί της περασμένης Δευτέρας σε τέσσερις πολίτες που περπατούσαν στον Διόνυσο, προκειμένου να πάνε στην δουλειά τους.

Οι δύο είναι εργαζόμενοι σε νευρολογική κλινική που βρίσκεται στην περιοχή, ενώ τα άλλα δύο άτομα πήγαιναν προς τη στάση λεωφορείου.

Τα τέσσερα άτομα χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ συνελήφθη ένας 39χρονος, επειδή κάποια από τα σκυλιά που επιτέθηκαν στους περαστικούς είναι δικά του.

Ο Δήμος Διονύσου, μετά το τραγικό περιστατικό, εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αναφορικά με το περιστατικό επίθεσης σκύλων σε βάρος πολιτών στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου, και μετά από σχετικά δημοσιεύματα, ο Δήμος Διονύσου διευκρινίζει τα κάτωθι:

* Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, σκυλιά τα οποία φυλάσσονταν σε ιδιωτικό χώρο, στα όρια της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου, διέφυγαν, με αποτέλεσμα τουλάχιστον δύο από αυτά να επιτεθούν σε πολίτες και να τους τραυματίσουν.

* Δύο ήταν τελικά οι άτυχοι πολίτες που δέχθηκαν την επίθεση, οι οποίοι αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία ΚΑΤ και Αμαλία Φλέμιγκ αντίστοιχα. Είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο η υγεία τους, ενώ αναμένεται να λάβουν εξιτήριο, ίσως και μέσα στις επόμενες δύο ημέρες.

* Ο Δήμος Διονύσου, αμέσως μετά το συμβάν, με εντολή του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη και του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιάννη Τσουδερού, ειδοποίησε χωρίς καθυστέρηση τις Αστυνομικές Αρχές και τη Δημοτική Αστυνομία, ενώ επιλήφθηκε του περιστατικού, μεταφέροντας προσωρινά τα σκυλιά, με εντολή της Εισαγγελίας, σε Κτηνιατρική Κλινική καθώς και Ξενοδοχείο Ζώων, με τα οποία έχει συνάψει σχετική σύμβαση».

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.