Superleague 1: Νίκη...πρωτιάς για Ξάνθη απέναντι σε ΠΑΟ, «κόλλησαν» στο 0-0 ΑΕΚ και Λάρισα

Superleague 1: Νίκη...πρωτιάς για Superleague 1: Νίκη...πρωτιάς για

Με δύο παιχνίδια άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Superleague 1.

Η Ξάνθη, με γκολ στο 93', επικράτησε με 0-1 στην Ριζούπολη του Παναθηναϊκού, με «χρυσό» σκόρερ τον Φοσέ, που πλάσαρε σωστά τον Διούδη στο τετ - α - τετ μετά από πάσα του Στούρτζεον.

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για την ακύρωση γκολ του Ζαχίντ στο 30', αλλά το τέλικο αποτέλεσμα αφήνει την Ξάνθη μόνη πρώτη στη βαθμολογία (περιμένει το Άρης - Ολυμπιακός την Κυριακή), ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 10η θέση.

Λίγο αργότερα, σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, η Λάρισα ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την ΑΕΚ στο AEL FC Arena, με τις ευκαιρίες να είναι ελάχιστες και το παιχνίδι κέντρο να έχει την τιμητική του.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

6/10 15:00 Βόλος - Ατρόμητος
        17:15 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
        17:15 ΟΦΗ - Πανιώνιος
        19:30 Άρης - Ολυμπιακός
7/10 20:00 Λαμία - Παναιτωλικός

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.