Εκαμίτης το... τερμάτισε! Τράβηξε με τα χέρια του Boeing 737 (vid)

Εκαμίτης το... τερμάτισε! Εκαμίτης το... τερμάτισε!

Λένε πολλοί «αν το βάλεις στόχο, όλα τα μπορείς». Στην προκειμένη περίπτωση ένας ΕΚΑΜίτης το... τερμάτισε καθώς τράβηξε με τα χέρια του ένα ολόκληρο αεροπλάνο.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν οι συγκέντρωση πόρων για τις δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού». Το event περιλάμβανε πως εκατοντάδες άτομα θα προσπάθησαν να κάνουν κάτι... φαινομενικά ακατόρθωτο: Να τραβήξουν για 20 ολόκληρα μέτρα ένα αεροπλάνο Boeing 737-400

Ο λόγος για την εκδήλωση «Plane Pull», που διοργάνωσε ο φιλανθρωπικός οργανισμός, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 14 ομάδες εργαζόμενων σε ιδιωτικές εταιρείες και φορείς, με στόχο να συγκεντρώσουν μέσω της πρωτότυπης αυτής δράσης πόρους για τα προγράμματα του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας, όπως τις κινητές ιατρικές μονάδες εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά, τις τρεις κινητές μονάδες προληπτικής ιατρικής, τη στήριξη των νοσηλευόμενων παιδιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, την παιδιατρική κατ'οίκον νοσηλεία και τη φιλοξενία οικογενειών με παιδιά που έχουν προβλήματα υγείας.

Highlight του φετινού Plane Pull ο Δημήτρης Ράλλης, μέλος της ομάδας ΕΚΑΜ της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος κατάφερε να τραβήξει το αεροσκάφος μόνος του!

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.