Ολυμπιακός - Τότεναμ 1-2 (Ημίχρονο)

Ολυμπιακός - Τότεναμ 1-2 Ολυμπιακός - Τότεναμ 1-2

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τότεναμ για την 1η αγωνιστική του Champions League, με τους «ερυθρολεύκους» να ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στην αρχική 11άδα του Ολυμπιακού θα βρίσκεται ο Σα, οι Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκας στην άμυνα, ο Γκιλιέρμε με τον Μπουχαλάκη στον άξονα και οι Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μασούρας θα πλαισιώνουν τον Γκερέρο, που θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Απ' την πλευρά της η Τότεναμ θα παραταχθεί με τους Γιορίς κάτω απ' την εστία, τους Γουίνκς, Ντέβις, Αλντερβάιρελντ και Βερνόνγκεν στην άμυνα, τον Ντομπελέ, τον Σάντσες και τον Έρικσεν στον άξονα και τους Ντέλε Άλι, Μόουρα και Κέιν στην επίθεση.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τότεναμ θα αρχίσει στις 19:55 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.

{https://twitter.com/olympiacosfc/status/1174353007863050240?s=20}

{https://twitter.com/SpursOfficial/status/1174349773941432320?s=20}

Η Τότεναμ προηγείται με 1-2 καθώς στο 30' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κέιν άνοιξε το σκορ, ενώ με τρομερό σουτ του Μόουρα πέντε λεπτά αργότερα έκανε το 0-2. 

Ο Ολυμπιακός μείωσε με γκολ του Ποντένσε στο 42.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.