«Δεν ήθελε να πουλήσει το μωρό» - Νέα τροπή στο θρίλερ με την γυναίκα που γέννησε με ταυτότητα αλλής! (vid)

«Δεν ήθελε να πουλήσει το «Δεν ήθελε να πουλήσει το

«Δεν ήθελε να πουλήσει το μωρό, το έδωσε για να το μεγαλώσουν», δηλώνει η αδερφή της 19χρονης που γέννησε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με πλαστή ταυτότητα.

«Έχει τρία παιδάκια και ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί. Δεν μπορούσε να το ζήσει και όπως ξέρετε ζητιάνευε για να μεγαλώσουμε εμείς τα μωρά. Ο πατέρας των παιδιών δεν ξέρω που βρίσκετε», αναφέρει η αδερφή της 19χρονης.

Σύμφωνα με την ίδια, η αδερφή της βρισκόταν έξω από ένα σούπερ μάρκετ και ζητιάνευε κλαίγοντας όταν την πλησίασε η οικογένεια: «πήγανε οι άνθρωποι που είχε κανονίσει να δώσει το μωρό, όχι να το πουλήσει όπως γράψανε. Ήθελε να το δώσει σε μια οικογένεια να μεγαλώσει καλύτερα, με άνεση».

Η οικογένεια έξω από το σούπερ μάρκετ «την ρώτησε τι πρόβλημα έχει και τους είπε πως δεν έχει να μεγαλώσει τα παιδιά της, πως ζητιανεύει και δεν ήξερε τι να κάνει με το μωρό που ήταν έγκυος. Και οι άνθρωποι αυτοί της είπαν πως αφού δεν έχεις να το μεγαλώσεις θα στο μεγαλώσουμε εμείς. Καμία σχέση με χρήματα».

Σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για άτεκνο ζευγάρι και όταν η αδερφή της πήγε να γεννήσει επιχείρησε «να το βάλει στο όνομα της γυναίκας που ήθελε να πάρει το μωρό για να το μεγαλώσει. Της έδωσε μόνο την ταυτότητα έξω από το σούπερ μάρκετ».

Άξιο αναφοράς είναι πως από έρευνα των αστυνομικών προέκυψε πως η ταυτότητα είναι πλαστή και τα στοιχεία που αναγράφονται δεν αντιστοιχούν σε κάποια γυναίκα.

Το μωρό είναι στο νοσοκομείο και τα υπόλοιπα τρία παιδιά της οικογένειας με τον πατέρα τους.

«Δεν νομίζω πως αυτοί οι άνθρωποι την κορόιδεψαν», ανέφερε και τόνισε πως «είμαστε πολύτεκνοι, τα αγαπάμε τα μικρά μας. Αλλά η αδερφή μου ήταν σε απόγνωση. Μου είπε πως δεν μπορούσε να συντηρήσει το μωρό και θα το έδινε σε μια οικογένεια να το μεγαλώσουν. Εγώ της είπα να το δώσει σε μένα».

Από την πλευρά της η θεία της 19χρονης δήλωσε στο STAR: «Η κοπέλα ήταν παντρεμένη, χώρισε και ο άνδρας της πήρε μια άλλη, την παράτησε. Ζητιάνευε σε ένα σούπερ μάρκετ. Την είδα εκεί και μου είπαν ότι δεν μπορεί να το μεγαλώσει και να τους το δώσει. Οι γονείς της είναι φυλακή, έχει έναν αδερφό ανάπηρο, έναν παντρεμένο με έξι παιδιά, έναν ανήλικο αδερφό στη φυλακή. Εάν δεν ζητιάνευε τα παιδιά δεν έτρωγαν».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.