Ληστές έσπασαν συλλεκτική Mustang του 67' για να κλέψουν τρία Playstation από τα Media Μarkt στου Ρέντη (pics + vid)

Ληστές έσπασαν συλλεκτική Ληστές έσπασαν συλλεκτική

Ληστές πέρασαν με αυτοκίνητο - αντίκα την τζαμαρία καταστήματος «Media Markt» στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με την Λεωφόρο Κηφισού, τα ξημερώματα της Τετάρτης (18.09).

Οι ληστές έσπασαν την τζαμαρία με το αυτοκίνητό τους, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές. Σημειώνεται ότι το όχημα που χρησιμοποίησαν είναι ένα αμερικάνικο Ford Mustang του 67’, το οποίο είναι ένα κλασικό αυτοκίνητο που κοστίζει ακριβά καθώς θεωρείται «διαμάντι» του παρελθόντος και έχει μεγάλη συλλεκτική αξία.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν τρία Playstation και αποχώρησαν αφήνοντας πίσω τους το όχημα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο, με το οποίο διαπράχθηκε η ληστεία, ήταν κλεμμένο. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ εξετάζεται και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

4899949

4899956

4899959

4899993

4899995

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.