Μάτι: Σε εφέτη ειδικό ανακριτή η υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς

Μάτι: Σε εφέτη ειδικό Μάτι: Σε εφέτη ειδικό

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών ζήτησε τον ορισμό εφέτη ειδικού ανακριτή ο οποίος θα χειριστεί την υπόθεση της τραγωδίας στο Μάτι μετά την έρευνα για τον θάνατο 102 ατόμων. 

Πιο συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος Ιωάννης Μωραϊτάκης ζήτησε τη σύγκληση της Ολομέλειας των Εφετών με σκοπό να οριστεί εφέτης ειδικός ανακριτής καθώς, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο, επιβάλλεται η κύρια ανάκριση να διενεργηθεί από εφέτη ανακριτή και επίκουρο αυτού «λόγω της σοβαρότητας, της εξαιρετικής φύσης και της ευρύτατης δημοσιότητας» της υπόθεσης.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι πριν από περίπου έξι μήνες ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος 20 προσώπων για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος μεταξύ των οποίων εμπρησμός και ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Στη λίστα των κατηγορουμένων για την τραγωδία στο Μάτι συμπεριλαμβάνονται ο πρώην Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης αλλά και η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.