Τρεις πορτοφολούδες συνελήφθησαν επ αυτοφόρω στην Ερμού

Τρεις πορτοφολούδες Τρεις πορτοφολούδες

Επ΄ αυτοφώρω συνελήφθησαν τρεις γυναίκες από τη Βουλγαρία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, τη στιγμή που είχαν αφαιρέσει ένα πορτοφόλι, μέσα από την τσάντα πεζής, στην οδό Ερμού.

Στην κατοχή τους βρέθηκε το πορτοφόλι το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα, καθώς και 115 ευρώ. Από την έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως, προέκυψε ότι οι συλληφθείσες, από τον περασμένο Αύγουστο, προέβαιναν συστηματικά στη διάπραξη κλοπών τόσο από πελάτες εμπορικών καταστημάτων όσο και από πεζούς σε πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί πέντε περιπτώσεις κλοπών από πελάτες καταστημάτων, καθώς και τρεις κλοπές από πεζούς. Οι τρεις αλλοδαπές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.