Ο καιρός... τρελάθηκε - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες από την Πέμπτη

Ο καιρός... τρελάθηκε - Ο καιρός... τρελάθηκε -

ΕΜΥ: Χαλάει ο καιρός από την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου με τις βροχές και τις καταιγίδες να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΜΥ στα βόρεια θα υπάρξουν νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σταδιακά σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση που θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή στη Θράκη, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.