Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στην Κρήτη - Άνεμοι 8-9 μποφόρ δυσχεραίνουν το έργο της Πυροσβεστικής

Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 10 το πρωί στον Πλατανιά Χανίων.

Εμπόδιο στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στέκεται το γεγονός πως στην περιοχή πνέουν θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως 8-9 μποφόρ. Όπως μεταδίδει το neakriti.gr, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας βρίσκονται επί «ποδός» από την πρώτη στιγμή προσπαθώντας όσο αυτό είναι εφικτό να μην αφήσουν τη φωτιά να επεκταθεί.

Σύμφωνα με τον διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης κ. Λαγουδάκη: «Η φωτιά καίει αγροτική έκταση και ελαιώνες, και ήδη βρίσκεται μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Συγκεκριμένα έχουν σπεύσει 8 οχήματα με 30 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου ενώ έχει σηκωθεί και το πυροσβεστικό ελικόπτερο Erickson».

{https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1172424667392401408}

Από την πυρκαγιά δεν κινδυνεύουν σπίτια και οικισμοί.

Διαβάστε ακόμα: Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιών σε Αττική και νησιά του Αιγαίου σήμερα 13/9 (χάρτης)

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.