Πήλιο: Παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία - Άγγιξε τα εκτεθειμένα καλώδια κολόνας του δήμου

Πήλιο: Παιδί υπέστη Πήλιο: Παιδί υπέστη

Πανικός προκλήθηκε λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Παρασκευής στη Μηλίνα Πηλίου, όταν ένα 10χρονο παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία, αγγίζοντας εκτεθειμένα καλώδια από κολώνα δημοτικού φωτισμού, στην προβλήτα του χωριού!

Γιατρός που βρισκόταν τυχαία στο σημείο παρενέβη προκειμένου να σώσει το παιδί ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το μικρό παιδί και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με το volosday.gr, το παιδί είναι καλά στην υγεία του ενώ έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των παρευρισκομένων για την κατάσταση που βρισκόταν η κολόνα φωτισμού καθώς αποτελεί κίνδυνο, ειδικά για τα παιδιά. Η πρόσβαση στη κεντρική προβλήτα της Μηλίνας αποκλείστηκε από το Λιμενικό.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.