Την τελευταία του πνοή άφησε ο θρυλικός «Απάτσι» του Ηρακλή, Μιχάλης Γαλατίδης

Την τελευταία του πνοή Την τελευταία του πνοή

Ο Μιχάλης Γαλατίδης «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, στα 63 χρόνια του, λόγω θρόμβωσης, ενώ της απώλειάς του προηγήθηκε σύντομη νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο θρυλικός «Απάτσι» του Ηρακλή (1981-85), ο πάλαι ποτέ σκληροτράχηλος αμυντικός της ομάδας, είχε περάσει και από τον Πανσερραϊκό με σημαντική καριέρα (1985-86 και 1987-88). Οι διοικήσεις και των δυο ΠΑΕ εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους γα την απώλεια. Ο Γαλατίδης ήταν - μεταξύ άλλων - μέλος εκείνης της ομάδας του Ηρακλή τη δεκαετία του '80 που είχε παίξει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχοντας στις τάξεις της τον Βασίλη Χατζηπαναγή. Η κηδεία του Μιχάλη Γαλατίδη θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 17/8 και ώρα 12:00 στον Άγιο Παντελεήμονα Πολίχνης (κοιμητήρια Ευόσμου).

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.