Seajets: Επεκτείνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη

Seajets: Επεκτείνονται τα Seajets: Επεκτείνονται τα

Την επέκταση των δρομολογίων της στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη έως την Κυριακή 18/8 ανακοίνωσε η SEAJETS.

Η εταιρία SEAJETS ανακοίνωσε σήμερα ότι, σε συνεννόηση με τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, και την κυβέρνηση, θα επεκτείνει τα έκτακτα δρομολόγια της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 17/8 και την Κυριακή 18/8 με το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο «ANDROS JET».

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η ακτοπλοϊκή σύνδεση έχει εξομαλυνθεί και πλέον οι επισκέπτες και τουρίστες της Σαμοθράκης μπορούν να μεταβούν από και προς το νησί χωρίς δυσκολίες.

Η SEAJETS ανακοινώνει ότι θα σταθεί δίπλα στη Σαμοθράκη για τη διατήρηση της ομαλής σύνδεσης με την Αλεξανδρούπολη και ότι, ανάλογα με τις εξελίξεις που αφορούν την ακτοπλοϊκή σύνδεση, θα υπάρξει άμεσα νεότερη ενημέρωση.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.