Λέκκας: Υπάρχει πιθανότητα να έχουμε τσουνάμι στην Κω (vid)

Λέκκας: Υπάρχει πιθανότητα Λέκκας: Υπάρχει πιθανότητα

Ο Ευθύμιος Λέκκας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN υποστηρίζει πως δεν θα πρέπει να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από χαλί, γιατί κοστίζουν ζωές.

«Εμφύλιος» έχει ξεσπάσει στην Κω με αφορμή τις πινακίδες προειοδοποίησης για τσουνάμι που έχουν τοποθετηθεί στο νησί. Ο Ευθύμιος Λέκκας παίρνει θέση σχετικά με το θέμα και επισημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να έχουμε τσουνάμι στο νησί. 

Συγκεκριμένα, αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Πρέπει να εκσυγχρονιστούμε ως κοινωνία, να αφήσουμε πίσω τα παλιά, την άποψη ότι κρύβουμε τα θέματα κάτω από το χαλί, γιατί αυτό στοιχίζει ζωές

Είμαι ο συντάκτης της παγκόσμιας κλίμακας τσουνάμι. Στην Κω υπάρχει πιθανότητα να έχουμε τσουνάμι. Δεν έχει καμία σημασία το ύψος του τσουνάμι στις επιπτώσεις. Μπορεί να είναι μικρό με τεράστιες επιπτώσεις. Είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα και τίθεται από αμφισβήτηση από πλευράς επιχειρηματιών. Έχω έναν ενδοιασμό αν έπρεπε να μπουν αυτή τη χρονική περίοδο».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.