Κέρκυρα: Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός για τον βιασμό 14χρονης

Κέρκυρα: Συνελήφθη 32χρονος Κέρκυρα: Συνελήφθη 32χρονος

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στην Κέρκυρα μετά τον βιασμό 14χρονης Βρετανίδας. Οι άνδρες της ασφάλειας συνέλαβαν νωρίτερα έναν 32χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ομολόγησε ότι βίασε το νεαρό κορίτσι.

Σύμφωνα με το corfunews.gr το συμβάν φέρεται να έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε δωμάτιο ξενοδοχειακής μονάδας στη Δασιά. Σύμφωνα με πληροφορίες η 14χρονη είναι υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας και έκανε διακοπές στη Κέρκυρα με την οικογένεια της.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας και ο Διοικητής Χρήστος Συνδρεβέλης, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 32χρονο φερόμενο δράστη του βιασμού της 14χρονης Βρετανής.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.