Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία στα Πατήσια - Συνελήφθη ένας 56χρονος Έλληνας

Εξιχνιάστηκε η Εξιχνιάστηκε η

Συνελήφθη ο δράστης της ανθρωποκτονίας και απόπειρας ανθρωποκτονίας έξω από κατάστημα στα Πατήσια, την Τετάρτη τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνίασε άμεσα την ανθρωποκτονία 42χρονου Έλληνα και την απόπειρα ανθρωποκτονίας 35χρονου αλλοδαπού, που συνέβησαν την Τρίτη το πρωί, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Πατήσια.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη,  το μεσημέρι της Τετάρτης, 56χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία για τα παραπάνω αδικήματα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, μετά από λογομαχία που προηγήθηκε μεταξύ θαμώνων του καταστήματος, για ασήμαντη αφορμή, ο δράστης έφυγε από τον χώρο και επανήλθε κρατώντας πιστόλι, με το οποίο έβαλλε αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια κατά των δύο προαναφερομένων προσώπων, τραυματίζοντας θανάσιμα τον ημεδαπό και σοβαρά τον αλλοδαπό, ενώ στη συνέχεια διέφυγε.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.