Υπέκυψε ο κρατούμενος των φυλακών Χανίων - Είχε τραυματιστεί σοβαρά σε συμπλοκή κρατουμένων

Υπέκυψε ο κρατούμενος των Υπέκυψε ο κρατούμενος των

Υπέκυψε στα τραύματά του ο κρατούμενος των Φυλακών Αγιάς Χανίων, ο οποίος, το μεσημέρι του Σαββάτου είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της πόλης βαριά τραυματισμένος μετά από συμπλοκή κρατουμένων κατά το μεσημεριανό γεύμα.

Πρόκειται για έναν άνδρα Πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος, αφού είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και κατέληξε, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Από τη συμπλοκή μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ακόμα δύο κρατούμενοι με ελαφρότερα τραύματα, ενώ στον εισαγγελέα Χανίων οδηγήθηκαν το μεσημέρι οκτώ κρατούμενοι που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.