Σεισμός Αθήνα: Νέο σοκαριστικό βίντεο - Στιγμές πανικού σε σούπερ μάρκετ

Σεισμός Αθήνα: Νέο Σεισμός Αθήνα: Νέο

Το προχτεσινός σεισμος αιφνιδίασε τους πολίτες της Αθήνας καθώς είχαν περάσει 20 χρόνια από τον φονικό σεισμό που είχε σκορπίσει τον θάνατο.

Οι εικόνες που έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια του σεισμού αποτυπώνουν τον πανικό που επικράτησε.

«Δεν μπορούσαμε να ξεφύγουμε, είχαμε πέσει όλοι κάτω», με αυτές τις λέξεις μια γυναίκα που βρισκόταν μέσα σε σούπερ μάρκετ στη Χασιά περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησαν η ίδια και οι υπόλοιποι κατά τη διάρκεια του σεισμού.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη στιγμή που ο σεισμός της περασμένης Παρασκευής μετατρέπει το σούπερ μάρκετ σε… βομβαρδισμένο τοπίο. Τα προϊόντα πέφτουν από τα ράφια στο πάτωμα και ο κόσμος, πανικόβλητος, προσπαθεί να βγει από το μαγαζί.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.