Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Στην οχτάδα οι Εθνικές Πόλο ανδρών και γυναικών

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Παγκόσμιο Υγρού Στίβου:

Στις καλύτερες οχτώ προκρίθηκαν οι Εθνικές Ομάδες Υδατοσφαίρισης της χώρας μας, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες, συνεχίζοντας την πολύ καλή παράδοση που έχει η χώρα μας στο συγκεκριμένο σπορ.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Νότια Κορέα, οι Εθνικές μας Ομάδες αποδεικνύουν την μεγάλη δυναμική που έχει η χώρα μας στην παγκόσμια Υδατοσφαίριση.

Συγκεκριμένα, η Εθνική Γυναικών επικράτησε με 12-8 της Κίνας και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την υπερδύναμη των ΗΠΑ, σε νοκ - άουτ αναμέτρηση με φόντο την πρόκριση στις καλύτερες 4 ομάδες του κόσμου. Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση κατέλαβαν την 2η θέση στον όμιλο, πίσω από την Ισπανία που προκρίθηκε απευθείας στα προημιτελικά και πάνω από το Καζακστάν και την Κούβα, απέναντι στις οποίες επικράτησε εύκολα. 

Τα αποτελέσματα της Εθνικής έως τώρα είναι τα εξής:

Ελλάδα - Ισπανία 4-14
Ελλάδα - Κούβα 20-4
Ελλάδα - Καζακστάν 13-7
Ελλάδα - Κίνα 12-8

Παράλληλα διεξάγεται και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και για την Εθνική Ανδρών, με τους παίκτες του Γιώργου Βλάχου να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις πισίνες της Νότιας Κορέας και να προκρίνονται ακόμα μια φορά στην τελική οχτάδα, αφού επικράτησαν των ΗΠΑ με 11-9 και θα αναμετρηθούν απέναντι στην Ιταλία για μία θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα της Εθνικής έως τώρα είναι τα εξής:

Ελλάδα - Νότια Κορέα 26-3
Ελλάδα - Μαυροβούνιο 10-10
Ελλάδα - Σερβία 3-9
Ελλάδα - ΗΠΑ 11-9

Οι μάχες για την 4άδα θα διεξαχθούν ως εξής (ώρες Ελλάδος):

Ελλάδα - ΗΠΑ (γυναίκες): 22/07, 08:00
Ελλάδα - Ιταλία (άνδρες) : 23/07, 12:30

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.