Σε εξέλιξη η μάχη με τις φλόγες σε όλη την Επικράτεια

Σε εξέλιξη η μάχη με τις Σε εξέλιξη η μάχη με τις

Ακόμα μία δύσκολη μέρα η σημερινή όσον αφορά τις μάχες με τις φλόγες σε διάφορες περιοχές της Επικράτειας.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος αφορά τη φωτιά που απειλεί κατοικημένες περιοχές στα Μέγαρα, με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας να σπεύδει στο σημείο για να αξιολογήσει την κατάσταση, καθώς κινδύνευουν κατοικημένες περιοχές.

Παράλληλα, η φωτιά που ξέσπασε από χτες στο όρος Κιθαιρώνα φαίνεται πως βρίσκεται σε ύφεση, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις  να προσπαθούν να ελέγξουν απόλυτα τη φωτιά ώστε να καταφέρουν την κατάσβεση της το συντομότερο δυνατόν.

Πριν από λίγο ξέσπασε πυρκαγιά πίσω από το γήπεδο του Μαρκόπουλου, με την κινητοποίηση της πυροσβεστικής να είναι άμεση με 12 πυροσβέστες, 5 οχήματα, το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα πυροσβεστικών επιχειρήσεων.

Εκτός όμως από αυτές τις τρεις εστίες πυρκαγίας, σε εξέλιξη βρίσκονται άλλες δύο πυρκαγιές σε περιοχές της Λέσβου και των Ιωαννίνων.

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα νωρίς το μεσημέρι στην περιοχή Νησέλια Παμφύλων, περίπου 15 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εκτιμάται ότι έχουν καεί περί τα 20 στρέμματα χαμηλής βλάστησης και ελαιώνα.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Νησέλια Μυτιλήνης, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Παράλληλα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Κοσμηρά Ιωαννίνων. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες,10 οχήματα & 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά, με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική.

{https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1152912528403521536}

{https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1152879534741610496}

{https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1152870401430736896}

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.