Φωτιά στα Μέγαρα, απειλούνται σπίτια - Σπεύδει στο σημείο ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας

Φωτιά στα Μέγαρα, Φωτιά στα Μέγαρα,

Φώτια ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στα Μέγαρα Αττικής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κατοικημένη περιοχή και κινδυνεύουν σπίτια.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι φλόγες έχουν πλησιάσει επικίνδυνα σπίτια.

Πυρκαγιά σε εξέλιξη σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Αγία Τριάδα Μεγάρων.

Επιχειρούν 28 πυροσβέστες, 14 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων και 2 ελικόπτερα.

Το θετικό είναι ότι ουσιαστικά η έκταση στην οποία έχει ξεσπάει η φωτιά είναι μια χερσόνησος μέσα στη θάλασσα και έτσι τα ελικόπτερα που συμμετέχουν στην κατάσβεση ανεφοδιάζονται εξαιρετικά γρήγορα.

Επίσης μεταβαίνει εσπευσμένα στην πυρκαγιά ο γγ Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, για τον συντονισμό των δυνάμεων που επιχειρούν.

{https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1152891973432479744}

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.