Συγκλονιστική μαρτυρία από το Μάτι: Οι 102 άνθρωποι που «έφυγαν» μας προσέχουν

Συγκλονιστική μαρτυρία από Συγκλονιστική μαρτυρία από

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μάτι μνημόσυνο για τη συμπλήρωση ενός έτους από την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο και οδήγησε στον θάνατο 102 ανθρώπους.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η δήλωση που έκανε ο κ. Γιώργος Καΐρης, κάτοικος από το Μάτι, που έχασε τη γυναίκα του στη φονική πυρκαγιά.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήλθαν στο μνημόσυνο για τους 102 ανθρώπους μας. Οι 102 που έφυγαν είναι από πάνω μας και μας προσέχουν. Είναι ταυτόχρονα και δικοί μας και δικοί σας άνθρωποι» τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Καΐρης ήταν φανερά συγκινημένος ενώ δεν ήταν λίγοι από τους κατοίκους που τον πλησίασαν για να τον αγκαλιάσουν σφιχτά.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.