Μάτι: Πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς (pic)

Μάτι: Πλήθος κόσμου στο Μάτι: Πλήθος κόσμου στο

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι, γίνεται αυτή την ώρα.,το Ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ των ψυχών των ανθρώπων που έφυγαν, από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018.

Σε κλίμα συγκίνησης, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, πλήθος κόσμου αποτίει φόρο τιμής στους 102 συνανθρώπους μας που έφυγαν από τη ζωή εκείνη την αποφράδα ημέρα. Πολλοί είναι και οι επίσημοι που ήρθαν στο Ετήσιο Μνημόσυνο.

Διακρίναμε τους κ.κ. Χρυσοχοϊδη, Βλάχο, Μπαϊρακτάρη, Μπουρνού, Τσίρκα, Καντερέ, Χριστόπουλο.

Θα ακολουθήσει δέηση στην θέση Αργυρά Ακτή στις 11:30 πμ, ενώ έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις στη Ραφήνα, το Μάτι, τη Νέα Μάκρη και τον Νέο Βουτζά.

mnimosi2

Το απόγευμα, στις 18.30, θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου τιμής και μνήμης με αφετηρία και τερματισμό στο λιμανάκι στο Μάτι. Στις 21.00 ένα αφιέρωμα στην ηθοποιό και συγγραφέα Χρύσα Σπηλιώτη, που έφυγε τόσο άδικα στην καταστροφή της 23ης Ιουλίου 2018 θα παρουσιαστεί στο ανοικτό θεατράκι της ΑπόΔΡΑΣΗΣ, στη Νέα Μάκρη.

Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μέρος των εσόδων θα δοθεί σε πληγέντες της περιοχής.

Πηγή: irafina

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.