Εκτός ελέγχου η φωτιά στον Κιθαιρώνα - Στη μάχη της κατάσβεσης και δύο ελικόπτερα

Εκτός ελέγχου η φωτιά στον Εκτός ελέγχου η φωτιά στον

Η φωτιά στον Κιθαιρώνα ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου και παρά τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο. 

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ξέσπασε η φωτιά στο όρος του Κιθαιρώνα με τις επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής να δίνουν μάχη όλο το βράδυ. 

Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχουν ακόμη πολλά ενεργά μέτωπα με αποτέλεσμα να σηκωθούν και δύο ελικόπτερα επιβοηθητικά στις επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής. 

Η φωτιά μαίνεται στο πευκοδάσος, σε ιδιαίτερα δύσβατο σημείο σε μεγάλο υψόμετρο, μέσα σε μια χαράδρα. Το θετικό είναι ότι βρίσκεται μακριά από κατοικημένη περιοχή αλλά και ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.