Η σεισμική δραστηριότητα της ημέρας έως τώρα

Η σεισμική δραστηριότητα Η σεισμική δραστηριότητα

Έντονη καταγράφεται η σεισμική δραστηριότητα της αποψινής ημέρας, με αποκορύφωμα τον σεισμό στις 14:13 μεγέθους 5,1 της κλίμακας Ρίχτερ που ταρακούνησε την Αθήνα.

Η μετασεισμική ακολουθία, κατά τα λεγόμενα των σεισμολόγων εξελίσσεται ομαλά, ενώ τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όσο και οι σεισμολόγοι συνιστούν ψυχραιμία στον κόσμο.

Από την ώρα του σεισμού και μετά, έχουν υπάρξει αρκετοί μετασεισμοί, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν είναι αισθητοί στον κόσμο, αλλά καταγράφονται από τον σεισμογράφο.

Έως τώρα, έχουν καταγραφεί 9 μετασεισμοί που ξεπερνούν τα 2,0 Ρίχτερ, με κυριότερο τον μετασεισμό στις 15:11, ο οποίος ήταν 4,3 Ρίχτερ, ενώ δύο λεπτά μετά την δόνηση των 5,1 Ρίχτερ, υπήρξε μετασεισμός της κλίμακας των 3,2 Ρίχτερ.

Οι υπόλοιποι μετασεισμοί κυμαίνονται από 2,0 έως 3,2 Ρίχτερ, χωρίς να προκαλέσουν παραπάνω ανησυχία.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.