Print this page

Σύλληψη ράπερ για ναρκωτικά: «Αντίπαλοι θέλουν να σπιλώσουν το όνομά μου, είμαι ακτιβιστής κάνναβης»

Σύλληψη ράπερ για Σύλληψη ράπερ για

«Με συλλάβανε προχθές, εγώ είμαι ακτιβιστής κάνναβης. Ότι κάνω έχει να κάνει με ακτιβιστική δράση. Κάποια ψευδή πληροφορία δόθηκε για εμένα. Οι αστυνομικοί ήρθαν, έκαναν τη δουλειά τους, βρέθηκε και κάποια μικρή ποσότητα κάνναβης που ήταν για προσωπική χρήση. Όλα τα υπόλοιπα ήταν νόμιμα. Θέλανε να σπιλώσουν το όνομά μου, αντίπαλοι, ανταγωνιστές, ξέρω ποιοι είναι», δηλώνει ο ράπερ στο STAR.

«Δεν έχω διαφημίσει κανέναν, δεν έχω πει σε κανέναν να κάνει χρήση ποτέ, δεν έχω παρακινήσει κανέναν. Λέω στα παιδιά συνέχεια να μην δοκιμάζουν κάνναβη και λέω σε όσους έχουν προβλήματα υγείας να ψαχτούν, να ψάξουν για την κάνναβη και τις ιατρικές της χρήσεις», επισημαίνει.

Σε ερώτηση για τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι απάντησε: «ήταν ψεύτικα, τα είχα για ένα βίντεο κλιπ που ήμουν σκηνοθέτης».

«Δεν υπάρχει καμία σχέση με διακίνηση ναρκωτικών, ο πελάτης μου τα έχει για προσωπική χρήση», δήλωσε ο δικηγόρος του ράπερ, Γιώργος Ράλλης.

Υπενθυμίζεται πως ο ράπερ συνελήφθη το Σάββατο στο στούντιο που διατηρεί στην Καλλιθέα. Από έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-160,7- γραμμάρια κάνναβης
-0,9- γραμμάρια κοκαΐνης
-2,4- γραμμάρια άγνωστης ουσίας
-2- αεροβόλα περίστροφα
αεροβόλο πιστόλι
συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser)
φορητός ασύρματος
-6- τρίφτες κάνναβης
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
-5- αμπούλες διοξειδίου του άνθρακα
-2- Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας για τα οποία είχε δηλωθεί απώλεια.