Κάθειρξη εννέα ετών στους δύο από τους πέντε κατηγορούμενος για τον θάνατο του οπαδού του ΠΑΟΚ

Κάθειρξη εννέα ετών στους Κάθειρξη εννέα ετών στους

Συνολική ποινή κάθειρξης εννέα ετών και οκτώ μηνών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στους δύο νεαρούς κατηγορούμενους, που κρίθηκαν ένοχοι για τον θάνατο του 24χρονου Κύπριου οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου.

Το δικαστήριο, κατά το μετατροπή του κατηγορητηρίου, τους έκρινε ένοχους για θανατηφόρα έκθεση από κοινού και απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ τους αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Το δικαστήριο διέκοψε για να αποφανθεί εάν η έφεση θα έχει αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεση της ποινής ή όχι, δηλαδή εάν οι καταδικασθέντες θα αφεθούν ελεύθεροι ή όχι ενόψει της δίκης στο Εφετείο.

Επ' αυτού η εισαγγελέας πρότεινε η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα υπό τον όρο της αυτοπρόσωπης εμφάνισής τους κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένουν. Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο αθώωσε τούς άλλους τρεις κατηγορουμένους που κάθισαν στο εδώλιο του ΜΟΔ για την ίδια υπόθεση.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.