Ρήμαζαν σπίτια στο Ηράκλειο - Η λεία τους ξεπερνά τις 14.000 ευρώ

Ρήμαζαν σπίτια στο Ρήμαζαν σπίτια στο

«Μπούκαραν» σε σπίτια στην Κρήτη και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 14.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το neakriti.gr πρόκειται για τρία άτομα, αλλοδαπούς, ηλικίας από 24 έως 41 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα εξιχνιάστηκαν δεκατρείς υποθέσεις κλοπών - διαρρήξεων, σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, μάλιστα από τις δεκατέσσερις οι οκτώ είναι τετελεσμένες και πέντε είναι απόπειρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Η λεία των δραστών ξεπερνά τις 14.000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω αλλοδαποί κατά το χρονικό διάστημα από 05.02.2019 έως και την 27.03.2019 είχαν διαπράξει συνολικά δεκατρείς (κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα συνολικής χρηματικής αξίας 14.730 ευρώ. 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.