Δασκάλα κλείδωσε 10χρονη μαθήτρια μέσα στην τάξη - Δεύτερο κρούσμα τα τελευταία 24ωρα (video)

Δασκάλα κλείδωσε 10χρονη Δασκάλα κλείδωσε 10χρονη

Μία μόλις ημέρα μετά το θλιβερό περιστατικό με το 9χρονο παιδί στη Ρόδο, χθες (11/6) ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία ακόμη τέτοια ιστορία.

Πιο αναλυτικά, οι γονείς μιας 10χρονης μαθήτριας κατήγγειλαν στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 ότι και το δικό τους παιδί έζησε την εμπειρία του να μείνει κλειδωμένο μέσα στην τάξη επειδή η δασκάλα δεν έδειξε την δέουσα προσοχή και δεν αντιλήφθηκε ότι το παιδί ήταν ακόμη εντός τάξης όταν πήγε να κλειδώσει κατά το σχόλασμα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι γονείς της μαθήτριας, έγινε στις 29 Μαΐου. Αυτό που τους σόκαρε είναι η προσπάθεια αποσιώπησης του περιστατικού από τη διεύθυνση του σχολείου αλλά και η αδιαφορία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης να το χειριστεί. Μάλιστα, όπως λέει ο παππούς της μικρής, δεν ενημερώθηκαν καν οι γονείς του παιδιού από την πρωτοβάθμια ή τη διεύθυνση του σχολείου.

Η μητέρα του κοριτσιού, δε, καταγγέλει πως «Υπήρξε απαξίωση του γεγονότος, υποτίμηση του περιστατικού και μάλιστα αρχικά αρνήθηκαν ότι το παιδί κλειδώθηκε στην αίθουσα με υπαιτιότητα της δασκάλας και μάλιστα προσπάθησαν να ρίξουν ευθύνες στο παιδί. Τελικά μου είπαν “ε και τι έγινε που κλειδώθηκε; έπαθε τίποτα; δεν έπαθε!"».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, όταν κατάλαβε ότι κλειδώθηκε στην τάξη της, η μαθήτρια έφτασε στο παράθυρο της αίθουσας και κρέμασε το κεφαλάκι της έξω για να ζητήσει βοήθεια. Τελικά μία άλλη δασκάλα του σχολείου άνοιξε στο κοριτσάκι μετά από περίπου 15 λεπτά.

«Δεν αντιλαμβάνονταν τον κίνδυνο που αντιμετώπισε το παιδί και το μέμφονταν συνεχώς οπότε αναγκάστηκα να καταθέσω αγωγή» λέει η μητέρα της.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.